Vučić: Različiti su nam snovi, njihovi su da kažu i urade nešto protiv mene

PODELI

Odgovarajući na pitanja novinara da je trebalo ranije da se vakciniše, predsednik Srbije izjavio da je u medijima ispletena čitava saga o tome.

On se vakcinisao kineskom vakcinom Sinofarm juče u Rudnoj Glavi pored Majdanpeka, a sve je prenošeno uživo.

Prema rečima Aleksandra Vučića mediji koji podržavaju lidere opozicionih stranaka nisu pisali o tome odakle nam vakcine, zatim su opozicionari prvi poleteli da se vakcinišu, pa su govorili da je antivakser, da mu je vakcinu dala medicinska sestra, a ne doktor.

“Šta je vaš problem u životu? Neko vam je sve obezbedio da imate lep i život, nego što je bio, neko vam je i vakcine obezbedio, kao i veće plate, penzije, bolnice, čeka u vaše vreme nije bilo”, poručio je on.

Vučić je, nakon otvaranja petlje u Batajnici, na pitanje zašto je prestala polemika oko nabavke vitamina, već se priča se samo o izborima, Vučić je rekao da je razlog u tome što su oni koji su kritikovali taj potez još jednom uhvaćeni u lažima i besmisliacma koje svaki dan iznose.

Kako kaže, govorilo se da je samo “Gudvil farm” dobila posao, a nije, već je njih devet, jer nema dovoljno proizvođača vitamina, dodajući da njegovi protivnici uvek polaze od sebe.

“Različiti su nam snovi, njihovi su da kažu i urade nešto protiv mene lično, to neme veze sa politikom i planovima, već da me uvrede, kažu da sam lud, bolesnik, Hitler, Staljin, a na kraju ne znaju kako da objasne da se danas grade putevi, autoputevi, bolnice, vakcinaciju, da smo prvi po stopi rasta… To im nije jasno, pa ne znaju šta bi rekli, pa – ako prođe, prođe…”, rekao je Vučić.

On je zamerio i što je morao on lično da odgovara na takve kritike, jer se nisu oglasili ni ministar zdravlja, niti RFZO. “Samo se pitam zašto sam morao ja da im odgovaram i ui stom danu, i dan posle i dva dana kasnije… Ali, ljudi imaju različite snove, stepen borbenosti i želje da pokažu šta je istina, ali istinu sam pokazao”, rekao je Vučić i objasnio da bi vitamini znatno kasnije stigli u Srbiju da se išlo regularnom procedurom.

Ne vidim ništa loše u tome da osnažimo imunitet naših najstarijih sugrađana u sred epidemije, zaključio je on.

Izvor: B92

Foto: Printscreen

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar!
Ovde unesite svoje ime