Prvi igrani film o pandemiji koronavirusa

Glumica i oskarovka En Hatavej igraće glavnu ulogu u filmu "U lokdaunu" čija glavna tema je pandemija koronavirusa.

PODELI
Foto: printcreen

Nakon raskida Linda (En Hatavej) i Pakston (Čuetel Edžiofor) nalaze se na nesrećnom raskršću kada ih obavezan lokdaun u Londonu zbog koronavirusa primora da ostanu pod istim krovom.

Iako nove odgovornosti ostavljaju uspešnu direktorku marketinga Lindu razočaranom u korporativni svet, Pakston koji je kreativac sa kriminalnom prošlošču nalazi se na odsustvu.

Potpomognuti poezijom i velikim količinama vina, njihovi napori za miran suživot pomoći će im da ponovno otkriju kakvi su nekada bili i postanu opijeni neočekivanom prilikom za visokorizičnu krađu nakita.

Pametan, seksi i iznenađujući film “U lokdaunu” prati Lindu i Pakstona dok stavljaju na kocku svoje partnerstvo za priliku da sebi zauvek promene život.

“Bilo je to uzbudljivo iskustvo. Neki su ljudi u lokdaunu opet počeli da puše, neki su počeli da piju uz ručak, a mi smo samo skupili sva te osećanja i snimili film o tome,” rekla je Hatavej ranije u šou “Late Night With Seth Meyers”, prenosi “The Hollywood Reporter”.

Dodala je i da je snimanje ovog filma za nju imalo katarzičan efekat jer joj je lokdaun stvarno teško pao.

“Toliko je puta u prvim danima lokdauna trebalo svesno da se opustim, izbacim sve loše iz sebe, ali nisam htela da uplašim svoju decu, pa sam često vrištala u jastuk”, rekla je glumica.

Uz En Hatavej i Čuetela Edžiofora, u filmu glume i Stefan Merčant, Mindi Kaling, Luci Bojnton, Dulé Hil, Džazmin Sajmon, Ben Stiler i Ben Kingsli. Režiju potpisuje Dag Liman, a scenario Stiven Najt. Producenti filma su P.J. van Sandvik, Alison Vinter.

Izvor: jutarnji.hr, b92

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar!
Ovde unesite svoje ime