Najk i Svarovski se udružili na dizajnu novog modela patika

PODELI

Poznati sportski brend Najk i kompanija Svarovski koja je poznata po svom nakitu od kristala, udružili su svoje snage i nedavno ostvarili svoju treću saradnju.

Naime, ove dvije kompanije su predstavile novi model patika Polar Blue Nike x Swarovski Air Max 97 za žene. Ovo je njihova treća saradnja, a prethodno su izbacili Silver Bullet Air Max 97 patike 2017. i Metallic Gold verzije istog modela 2018. godine.

Ovaj najnoviji luksuzni model bazira se na Air Max 97 patici koja je starija više od dve decenije. Ono što ga čini posebnim je upotreba Svarovski kristala koji na površini modela formiraju talasaste linije različitih debljina, a između njih se nalazi klasičan mrežasti materijal sive bije karakterističan za prolećne Najk patike.

Srednji deo đona ovih patika je bele, a donji crne boje. Polarnoplava boja iz imena modela našla je svoje mesto na diskretnom Swoosh simbolu brenda sa obe strane patike i na prednjoj strani jezika.

Unutrašnjost patike je crna kao i jezičak za povlačenje pete na kojima je belim slovima ispisano Air Max.

Polar Blue Nike x Swarovski Air Max 97 su se donedavno prodavale za čak 400 dolara na sajtu Nikeam, ali zbog velikog interesovanja one više nisu dostupne, piše Design Taxi.

Izvor: Klix.ba

Foto: Najk

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar!
Ovde unesite svoje ime