Kako se Ameri pripremaju za novogodišnje praznike i šta je to drugačije u odnosu na prethodne godine – saznaćete u ovoj studiji

PODELI

Piše: Vladana Božović Cibic 

Oko 60% ispitanika u ovoj studiji raduju se predstojećim praznicima više nego ikad!

Razlog je jasan – pandemija.

Jedan od tri ispitana amerikanca već su počeli sa tradicionalnim gledanjem božićnih filmova ili ti Christmas movies.

Ova studija obuhvata 2,000 ispitanih amerikanaca koji kažu da 65% njih jedva čeka da se ušuška ispred TV-a i gleda božićne filmove  i tako počnu sa pripremama po čemu su i poznati u svijetu. Njihovom famoznom božićnom shoppingu.

Kada su upitani zašto su tako rano počeli sa gledanjem božićnih filmova (35% njih još u avgustu) odgovaraju jednostavno, zato što im je bilo potrebno da podignu duh na malo veći nivo ove godine zbog svega što se dešava a čega smo svedoci.

Kažu gledanje božićnih filmova im predstavlja komfort i donosi radost.

Prethodnih godina njih 25% ne bi počeli sa pripremama pre 1. decembra!

Broj od 67% ispitanika ove studije koja je sprovedena od Tubi i One pull organizacije, kažu da zbog pandemije jedva čekaju da otpočnu ranije praznovanje i davanje poklona.

Ove godine poznati shopping centri će makar malo pokušati da ublaže stanje u kome se nalaze, to pokazuje i činjenica da su već sada počeli sa popustima i raznim nagradama.

Ostaje nam da vidimo koliko će nas božićni duh ponovo vratiti u bezbrižno detinjstvo i dati nam mir i spokoj u ova ne baš zavidna vremena.

Autor-dopisnica iz Njujorka: Vladana Božović Cibic 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar!
Ovde unesite svoje ime