Ako je jedan Kokeza u sportu, kako je tek u drugim sferama društva?

PODELI
Foto: FSS youtube/printscreen

Piše: Aleksandar Crvenko

Posle niza tekstova o kojima sam pisao o lošem radu saveza, navijačima svih klubova i mnogo upozorenja, došlo se do onog najgoreg o čemu iskreno nisam ni slutio.

Iako nisu svi optuženi za direktno ugrožavanje bezbednosti predsednika Vučica i države Srbije od strane navijača, ispostavilo se da je određeni deo vlasti pokušao da nadjača kako Vučica tako i kompletnu civilnu vlast.

Ovih dana se jasno vidi da moji tekstovi nisu hir ili pisanje iz dosade već ozbiljan istraživački rad. I sam sam zgranut da je predsednik Fudbalskog saveza Srbije odbio poligraf na pitanje o ubistvu predsednika republike.

Pozivam sve državne organe na oprez, u želji da će država uspeti posle niza hapšenja, privođenja i zadržavanja uspeti na kraju da se izbori protiv organizovanog kriminala. Jedno je sigurno a to je da u samom vrhu vlasti mora da se pročiste kadrovi na rukovodećim mestima, kako u sudstvu, policiji tako i u svim drugim sferama vlasti.

Jer ako je jedan Kokeza u sportu, kako je tek u drugim sferama društva. Blagovremeno ćemo pratiti i pisati o situaciji koja se menja iz dana u dan i obaveštavati vas o svemu.

Autor: Aleksandar Crvenko

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar!
Ovde unesite svoje ime