ss1Foto: Saobraćajna Kamera / youtube

„Šta da je unutra bilo dete“, zapitali su se građani nakon video snimka na kome se vidi skandalozno preticanje vozača automobila preko pune linije, i umalo direktnog sudara sa vozilom iz suprotnog pravca!

Na Jutjub kanalu „Saobraćajna kamera“ osvanuo je snimak na kome se vidi kako pojedini vozači ne vode računa o svom, ali ni o životu drugih ljudi. Naime, kamera jednog vozila zabeležila je trenutak kada vozač na skretanju ispred podvožnjaka umesto da vozi pažljivo i u svojoj traci, kreće u preticanje preko pune linije. Dok je preticao, iz suprotnog pravca kretalo se drugo vozilo, a samo brzom reakcijom lica koje je bilo u vozilu koje čini prekršaj, izbegnut je direktan sudar i tragedija.

Ovakav način vožnje zapalio je društvene mreže, razbesneo „tviteraše“, koji masovno traže da se počinilac nađe i kazni. Vreme i lokacija su poznati, tako da se nadaju da će počinilac ovog prekršaja biti nađen i kažnjen u skladu sa zakonom. Ono što ih je najviše potreslo jeste činjenica „šta da je u kolima bilo dete“.

Pročitajte ceo članak na blic.rs portalu.

Facebook komentari